Skoči do sadržaja

Sedma godišnjica postojanja i djelovanja molitvene zajednice “Lux mundi”

Objavljeno

Proteklog su vikenda članovi molitvene zajednice “Lux mundi” u velikoj radosti proslavili 7. godišnjicu postojanja i djelovanja zajednice.

Ove je godine (a ovaj put u suradnji s novim župnikom vlč. Lovrom) ponovno organizirano cjelonoćno klanjanje koje je započelo u subotu nakon večernje sv. mise u 18 h, a trajalo je do nedjeljne jutarnje sv. mise. Članovi zajednice su se tijekom cijele noći izmjenjivali u klanjanju pred Presvetim, a pridružili su im se i brojni župljani željni susreta sa Isusom.

Proslava godišnjice započela je sa nedjeljnom sv. misom u 11 h, koja je ujedno bila i misa zahvalnica za sve blagoslove koje im je Gospodin udijelio u proteklih 7 godina. Krenuli su kao mala skupina mladih željna druženja, molitve i rasta u vjeri, a do danas su, organizacijom brojnih duhovnih obnova, klanjanja i otvorenih susreta, proširili djelovanje u želji da ljudi s kojima se susretnu dožive iskustvo živoga Boga.

Njihovo će se djelovanje uz Božju pomoć i vodstvo nastaviti, a svi su pozvani da im se pridruže na budućim događanjima i mole za njih kako bi i dalje mogli “živjeti dostojno poziva kojim su pozvani (Ef 4,1)”.